Shop navigation

De ideale oplossing om het huis te reinigen !

Zeer voordelig - geconcentreerd - sodakristallen fleuren uw huis op !

Sodakristallen vermijden schuim. Verwijderen alle soorten vlekken op de meeste ondergronden. Laten een aangename geur na.

Vloeren en muren : Om vloeren, muren en sanitair te reinigen, 100 tot 150g sodakristallen oplossen in 1L water. Wrijven en goed spoelen in zuiver water.

Afwas : Voor een glanzende afwas : 15g sodakristallen oplossen in 1L warm water afwassen, daarna spoelen met zuiver water.

Huishoudapparaten : Om vuilen oppervlakken te ontvetten (kookplaten, dampkappen, roosters, vuilbakken, ...), 200g sodakristallen in 1L water oplossen, op de vlekken wrijven, in zuiver water spoelen en met een vod droog wrijven.

Afvoer : Om de leidingen van gootstenen en lavabos te ontstoppen ; zeep, vet, haar, voedingsresten te verwijderen, 100 tot 150g sodakristallen in 1L lopend water oplossen en de afvoer gieten.

Glas : Doen glas glanzen (glazen, vazen, karaffen, ...). 50 tot 100g sodakristallen in 1L warm water oplossen. De voorwerpen vullen. Enkele uren later inwerken en daarna met zuiver water spoelen.

 

Gebruiksaanweizing : Onmiddelijk oplosbaar in water. sodakristallen kan u op alle oppervlakken gebruiken. Uit voorzorg raden wij u aan een proef te doen op een klein oppervlak vooralleer te beginnen met de reiniging. Het is aanbevolen sodakristallen niet te gebruiken op hout zoals eik, kastanje of andere gevoelige oppervlakken zoals inlegwerk, ornementen, ... De hierboven-vermedle doseringen dienen beschouwd als vrijblijvende informatie en behoren niet tot onze verantwoordelijkheid.

logo drogisterij op de oude wijze

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Verpakking :

Bestaat in carton van 1,250kg & zak van 20kg

Meer info in onze brochure "Drogisterij producten op de oude wijzen !"

Downloaden de MSDS fiche van dit product op www.quickfds.com

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :