Shop navigation

Op de kleren : Dankzij natriumpercarbonaat, met iets water verdund, is het mogelijk op de kleren alle zogezegde organische vlekken, zoals bloed, plantaardige sporen, voedsel, urine, zweet, ..., te verwijderen.

Voor het vaatwerk : Dankzij de werking op organische vlekken is natriumpercarbonaat geschikt, om koffie-of theevlekken op het vaatwerk te verwijderen. Het vaatwerk in een oplossing met natriumpercarbonaat en water (ongeveer 25 tot 40gr/l) zetten. Spoelen en laten drogen. Het is ook doeltreffend, om braadpannen met melksporen te reinigen. Voor die reiniging wordt aanbevolen, afwashandschoenen te gebruiken.

Voor de voegen : Om schimmelvormingen te verwijderen, waardoor de voegen tussen de tegels zwart worden, moet een deel natriumpercarbonaat met 9 delen water vermengd worden. De bereiding op de voegen (en op de tegels) aanbrengen, laten inwerken en vervolgens met een oude tandenborstel poetsen.

Opgelet met gebruik : Volg zorgvuldig de gebruiksaanwijzing. Sluit goed het potje na elk gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

logo drogisterij op de oude wijze

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Verpakking :

Bestaat enkel in 400GR

Meer info in onze brochure "Drogisterij producten op de oude wijzen !"

Downloaden de MSDS fiche van dit product op www.quickfds.com

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :