Shop navigation

AXAL PRO, de zekerheid van een doeltreffend zoutgebruik zodat u volledig meester blijft van uw activiteït.

 

Uitstekende oplosbaarheid : De AXAL PRO zouttabletten garanderen een pekel van constante en optimale kwaliteït, zonder vorming van korst in de zoutzak. Resultaat : een zuivere en perfect functionerende waterontharder.

 

Aangepaste cilindervorm : Dankzij hun specifieke afgeronde vorm verzekeren de AXAL PRO zouttabletten een stabiele zoutoplossing, de garantie voor een optimale regeneratie van de harsen.

 

Maximale hardheid : De hardheid van de AXAL PRO zouttabletten verkregen onder Ultra Hoge Mechanische Persdruk, garandeerd een minimale hoeveelheid stofdeeltjes, de vijand nr 1 van uw activiteït.

 

Zeer hoge zuiverheid : Dankzij een gehalte aan onzuiverheden kleiner dan 0,01% garanderen de AXAL PRO zouttabletten een pekel van optimale kwaliteït zodat de regeneratie van de harsen van uw waterontharder perfect functioneert.

 

Geproduceerd uit geraffineerd zout van voedselkwaliteït dat in overeenstemming is met de zuiverheidscriteria van de codex alimentarius, voldoen de AXAL PRO zouttabletten aan de norm EN 973 type A en NF.

logo ESCO

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Verpakking :

Bestaat enkel in 25KG

 

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

regenit zout regenit zout
0,00 €